غیر فعال کردن سیستم اعلام حریق چگونه است؟

غیر فعال کردن سیستم اعلام حریق چگونه است؟

سیستم اعلام حریق، مجموعه ایی از تجهیزات هستند که در هنگام وقوع آتش و همچنین در صورت وجود دود و یا منو اکسید کربن، در محلی که نصب شده اند، خطر را به وسیله دکتور ها و سنسور هایی مخصوص که جهت تشخیص آتش نصب شده اند، به سیستم هشدار اعلام حریق رسانده و سپس سیستم های هشدار دهنده، خطر را به ساکنین حاظر در محل، اخطار خواهد داد. در واقع این ابزار هشدار دهنده می توانند به صورت صوتی و هم نوری باشند. در صورت تمایل می توانیم هم از هشدار نوری و هم صوتی استفاده کنیم.

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که غیر فعال کردن سیستم اعلام حریق چشگونه است، لازم به ذکر است، شما می توانید در صورت نیاز سیستم های اعلام حریق را غیره فعال کرده، از کار بیندازید و یا آن ها را سایلنت کنید. درادامه این مقاله به آموزش چگونگی غیر فعال کردن سیستم اعلام حریق، پرداخته ایم.

چگونه یک سیستم اعلام حریق را غیر فعال یا سایلنت کنیم

در واقع سیستم های اعلام حریق، دارای یک کنترل پنل مرکزی هستند و در قسمتی از ساختمان که قابل دسترسی باشد، قرار می دهند. چنان چه شما پس از این که سیستم شروع به فعالیت، هشدار دادن و آژیر زدن نمود، قصد غیر فعال کردن و یا ریست کردن آن را داشتید، باید در ابتدا محلی که در آن کنترل پنل دستگاه قرار دارد، رفته و اگر درب جعبه کنترل پنل قفل بود کلید آن را پیدا کرده و درب آن را باز کنید.

اغلب سیستم های اعلام حریق دارای رمز و کد هستند که با وارد کردن آن می توانید به آن دسترسی پیدا کنید. این رمز اغلب در دسترس نگهبانی ساختمان و مدیریت قرار می گیرد. پس از وارد کردن رمز و دسترسی به سیستم نرم افزاری آن می توانید با کمک دستور العمل موجود در جعبه کنترل پنل، سیستم اعلام حریق را ریست کرده و آن را غیره فعال نمایید.

البته برای تخصص یافتن در این زمینه و همچنین تسلط کامل بر روی سیستم های العلام حریق و تجهیزات آن، دوره های آموزشی بسیار مفید و کاملی وجود دارد که از مباحث نصب و اجرا سیستم های اعلام حریق تا ریست و غیره فعال کردن آن پرداخته است.

لازم به ذکر است که پس از اتمام دوره آموزشی، به افراد شرکت کننده مدرک معتبر فنی حرفه ایی ارائه می گردد که پس از دریافت آن، فرد قادر به نصب سیستم اعلام حریق و همچنین غیر فعال کردن آن است. همچنین تمامی افرادی که این مدرک را دریافت می کنند، می توانند در تمامی شرکت های اعلام حریق شروع به فعالیت کنند.

برتری سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر نسبت ب سیستم های اعلام حریق متعارف

معمولا رایج ترین توع سیستم اعلام حریقی که برای مشاغل و یا مراکز استفاده می کنند، سیستم های آدرس پذیر و متعارف می باشد. اما این دو سیستم تفاوتی با هم دارند که باعث متمایز شدن سیستم آدرس پذیر نسبت به متعارف می باشد. باید بگوییم که سیستم اعلام حریق آدرس پذیر در مکان های حساس کاربرد بیشتری دارد.

زیرا که به این سیستم قابلیتی بر خوردار است که به طور دقیق مشخص می کند کدام دستگاه فعال شده. باید این را در نظر داشته باشیم که هر دو سیستم های اعلام حریق متعارف و آدرس پذیر، شستی و دکتور دود را به یک صفحه کنترل اصلی متصل می کنند.

شرکت آتش بان یکی از معتبر ترین و قابل اعتماد ترین شرکت ها در زمین ساخت و ارائه لوازم اعلام حریق و اطفا حریق در بین رقبای خود می باشد.

این شرکت با استفاده از تمامی استاندارد های جهانی، در زمینه ساخت سیستم اطفا حریق و اعلام حریق فعالیت میکند.

شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان شرکت آتش بان تماس حاصل نمایید.

نظر خود را به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

دسته بندی ها

برچسب ها

zeta Zitex آموزش نصب سیستم اعلام حریق آموزش نصب سیستم اعلام حریق ادرس پذیر ابطال جواز تاسیس استاندارد ملی سیستم های اعلام حریق و اطفاء حریق اعلام حریق اعلام حریق آدرس پذیر زیتکس اعلام حریق زتا اعلام حریق زیتکس انواع سیستم های اعلام حریق بازار یابی تمدید جواز تاسیس جواز تاسیس خرید مواد آزمایشگاهی خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی خرید مواد شیمیایی مرک دتکتور زتا دتکتور زیتکس زیتکس ساخت سوله سیستم اعلام حریق سیستم اعلام حریق بی سیم سیستم اعلام حریق زتا سیستم اعلام حریق زیتکس فروش مواد شیمیایی فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی قیمت اعلام حریق زیتکس قیمت مواد شیمیایی آزمایشگاهی لیست مواد شیمیایی محصولات اعلام حریق زیتکس محصولات زیتکس مراکز فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی در تهران مرک مواد آزمایشگاهی مواد شیمیایی مواد شیمیایی آزمایشگاهی مواد شیمیایی آزمایشگاهی ایرانی مواد شیمیایی صنعتی مواد شیمیایی مرک واردات مواد شیمیایی واردات مواد شیمیایی آزمایشگاهی وارد کننده مرک پنل اعلام حریق زتا پکیج تصفیه فاضلاب
بالا